Dans och sånt

Ikväll är det föreställning på Stadsteatern som gäller! :)

See ya!

23 maj

Det regnar och åskar och allt ser så grönt ut och det är så mysigt! Och jag är glad fast jag fortfarande är förkyld och jag vet inte varför men jag tror att jag ska läsa Bröderna Lejonhjärta på spanska i sommar för den är så fin!



Så här såg det ut en regning dag för två år sen i fjällen i Norge. Bää!

Varning för intressepil

Idag var jag duktig och pluggade hela morgonen, mötte sen upp alex och gick på teater (en midsommarnattsdröm!!!) och sen kom jag hem och gjorde tonfisksallad till familjen :)

Jag har skrivit lite dikter på sista tiden och fått känna mig poetisk, det är alltid kul.

Så här ser jag ut som poet:



Godnatt! <3

Buena Vista Social Club

Min termometer visar 34° C och den är bara halvt i solen, och jag vill gå ut och ha shorts och smörja in mig med solkräm men det kan jag inte göra för jag är sjuk och då ska man inte vara i solen för då frodas bakterierna och jag sitter därför i källaren och har sockor(!) på mig och det enda som är lite bra är att jag har sett på en fransk film och nu sitter och lyssnar på spansk musik, så jag känner mig lite kulturell, fast egentligen borde jag räkna matte.

Sådärja nu har jag klagat lite.




Bbbbb--

It's my birthday!!!


Så glad var jag i morse!

Norges Nationaldag

Idag är det 17 maj och halva jag är ju norsk så idag är jag glad. Och imorgon är jag förhoppningsvis glad också trots kemiprov, för då fyller jag arton ju!

För övrigt håller jag på och arbetar på en spotifylista, den kommer bli awesome! Vänta bara :P

Puss på Norge!


16 maj

Finns det något bättre än lukten av Piz Buin? Och allt vad det innebär alltså. Igår satt jag i solen och pluggade för att sedan gå kvällspromenad med Anna och Alex. Idag pluggade jag i parken med Maja och dansade lite jazz.

 

Nu ska jag göra guacamole!

 

 

PS. Piz Buin är ett solkrämsmärke för er som inte fattar *hint, hint, Julia, Isabel*


11 maj 2010

Det här var en bra dag. Idag gick blekfisen ut och fotade i solen efter skolan.

Så här glad var jag.

Det var skönt i gräset.

Så ser det ut utanför mitt hus.

Sen gick jag ut i skogen.







Det är så fint i skogen.

Kjell!

Jag tittar på Kjell, en serie som gick för några år sedan på svt. Kjell är en medelålders man (docka!) med en arbeslös galen mamma och en paranoid pappa. Det galnaste och roligaste jag har sett. Askul!

Här är ett avsnitt.


Alltså mamman är sjukt rolig!

En bra helg

Har just dansat och ätit och sitter nu och lyssnar på soundtracket till Where the wild things are. Det är en rätt mysig film det där. Det är en sån som gör att man får lust att vara barn igen och bygga barkbåtar och täppa igen dammar. Och soundtracket är rätt härligt det med.

Igår var det Noche Española hos mig, det var trevligt. Alla churrys var här, haha. Min familj kommer behöva äta paella i en vecka, men det ska vi nog klara av:)



Finns det något bättre?

Härliga dagar förra våren! Jag minns att det där var en av de första riktiga vårdagarna, och vi satt i gräset hela dagen och "pluggade". Mys!

Här har vi miffobarnen själva.


Sådär härligt blek som bara jag kan vara på våren efter otaliga månaders isolering, det är inget att underskatta!

Fler sånna dagar behövs! :)

Ops!

Jag råkade köpa två jättefula tröjor på Myrorna för ett tag sen. Minns inte hur jag tänkte. En finns det möjligtvis hopp för om det är perfekt matchat, men den andra är bara ful. Asful till och med.
Aja, får se hur det blir med det där.

Btw, jag hatar när man tinar en bulle i mikron, och råkar ha den inne för länge, så den förstörs! Blir alldeles torr och hård. Jag sitter just nu framför en sån bulle och sörjer. What a waste! :P

RSS 2.0