Än är det inte över

Man måste ta vara på dom små sakerna. Som att gå ut, när regnet upphör någon timme och solen kommer fram. För man kan råka vara med om riktigt trevliga saker faktiskt.





H E J

Hej hej hej. Idag är det lördag och det regnar. Jag har fina strumpor på mig.
I onsdags började skolan. Jag var inte riktigt beredd. Så nu är jag trött.
Sommaren känns så långt borta! Här är en bild på mig. Ta hand om er!


Hola!

Jag har haft det bra sista tiden känns det som. I fredags var jag ute med de alltid lika härliga Johanna, Gabbe + pojkvän :) Först Skeppet, sedan lite ambivalent promenerande tills vi bestämde oss för Kalas, det enda stället med människor. Men det var kul att dansadansadansa lite. När det stängde möttes jag av 13 missade (omissade) samtal från en oroad mamma som inte visste var jag höll hus. Det slutade i alla fall med att jag sov hos Johanna, mys :) Enda problemet var att jag såklart inte hade med mig några linser, och dagen efter hämtades jag upp av familjen för att åka direkt till Öregrund, vilket innebar att jag spenderade halva dagen knappt seende haha! Men det var härligt somrigt ändå med klippor och sol och bad.

På kvällen gick jag och mina två bröder ut och tog en öl på skeppet (känns som jag hänger där hela tiden haha), mycket mysigt det med! Och galet mycket folk på stan. Och idag har jag hängt med Julia, gått runt på stan (20 min innan de stängde), fikat, sett på Bröllopsfotografen och ätit middag. Och haft allmän ångest över att det bara är TVÅ dagar kvar på sommarlovet! Två ynka dagar.

Man får njuta av sista tiden. Imorgon blir det tapasrestaurangåterförening med Flogstacrew! Nice. Plus att nya TB kommer:) Nu ska jag försöka sova, har vridit alldeles för mycket på dygnet lately.

Här kommer er peppig låt för peppiga dagar :) Godnatt!

Two door cinema club - Something good can work


Owls

Jag älskar ugglor lite. Jag vill ha en uggla. Här är bilder på ugglor som jag vill ha.



Okej, den näst sista kanske inte är en uggla. Och den sista är definitivt inte en uggla. Det är ett träd. Men det är fint.

Den första ugglan är från hm, resten från modcloth.com.

Kram!

Slow

Jag känner mig lite som en Spotify-ambassadör när jag inser hur många gånger jag nämnde ordet i det förra inlägget. Det var inte meningen.

Gårdagen, eller kvällen, spenderades med min fina vän Maja som jag inte träffat på evigheter. Vi käkade Cookie Dough och såg på nån romantisk komedi, Valentines Day. Sen gick vi nån sorts promenad i regn, kom hem, åt, Majas kompis Björn kom och vi såg på Sagan om Ringen. Extended version. Den var lång. Idag är jag trött och seg och har haft data-problem hela dagen.

Btw så är jag fortfarande i Jens Lekman-tillstånd. Det roligaste jag haft idag var när jag diskade och lyssnade på The Opposite Of Hallelujah.

Men ikväll ska jag träffa Johanna som det också var lääänge sen jag såg. Kul kul!




Här är en bild. Hejdå.

OVÄDER

R E G N. Har aldrig sett så mycket regn! Det överröstar mitt Spotify. Och åska! Helt galet! Min lampa blinkar lite sådär skräckfilms-läskigt. Som följd av att mina päron är bortresta så har i princip alla lampor i huset gått. Och det är bananflugor all over the place. Fast dom har väl också sin charm?

Jag har köpt en ny dator som inte är ny för det är min brorsas gamla, så jag vet inte om det var ett så bra köp men jag blev övertygad i alla fall. Och nu tänker jag lägga över alla mina bilder på den. Och jag har hittat så mycket bra musik på sista tiden. Jag arbetar på en finfin Spotify-lista. Här kommer kanske ett litet smakprov?



The morning benders - Excuses
Lägg till låten på Spotify vetja! Den växer :P

Nej nu är det dags. True Blood here I come!

:)

JENS JENS JENS LEKMAN

Hej! Jag är så lycklig. Gårdagens kväll/natt var om möjligt ännu bättre än den förra. Jens Lekman var FANTASTISK, Strand var fantastiskt, dansgolvet var fantastiskt! Jag kommer leva på det här i flera veckor.

(Enda problemet var att ta sig hem. Vi missade halv tre-bussen, fick vänta en timme i sthlm stad på nästa, och möttes av en sur busschaufför för att vi inte hade biljetter, som till slut gick med på att köra oss till Arlanda, där vi väntade i iskyla(!) på nästa buss. Men vid fem kom vi i alla fall hem, och ännu en soluppgång fick vi med oss.)

:D


Good times

Har nyligen vaknat efter en härlig/galen natt ute med Alex. Vi var på Skeppet och sedan Orange, som var galet segt i början, men drog igång precis innan stängning. Utanför träffade vi ett gäng spanjorer (yay!) och stod och snackade och var allmänt multikulturella. Kul var det i alla fall! När solen började gå upp var det dags att gå hem, och halv fem kom jag hem och fick äntligen lägga mig.

Nu sitter jag med en kopp te och bara myser, ikväll ska vi bege oss till huvudstaden och se på JENS LEKMAN åh jag är så lycklig!

Puss!


RSS 2.0