Fireworks

Godmorgon.
Idag är jag lite sömnig. Men igår på Värmlands var kul. Det är höstlov nu. Det känns bra. I brist på annat kan jag visa en bild på min livräddare under tråkiga eftermiddagar.
(Hög musik i köket alltså)
Puss!

Det är torsdag

Idag kom jag hem och åt mackor.
Det var soligt i hallen.
Jag hade blåa naglar.
Och resten av mig var lite blå och röd och allmänt suddig.
Slut.

September oktober höst host

Okej. Det är höst. Här är min spellista som har uppstått under diverse höstinomhusförkylda dagar som bekräftar det. Mys på!
.
.
.
September oktober höst host
.
.
.

och få mig av den här jävla gatan

Jag kom till skolan sen gick jag hem. Jag ska skriva en uppsats idag. På spanska. Med lite hjälp av musik ska det nog gå bra eller?
Hej.då.

Lördagsäventyr

Förklaring: I lördags begav jag mig till Majas hus, lyssnade in Håkan Håkan Håkan, för att sedan ta tåget till huvudstaden och möta snygg-Åsa (som bild 4 ska föreställa, enligt min otroligt fantastiska kamera (förlåt Julia!) som inte ens är min). Sen bar det av till Dansens Hus där det bjöds på Cullbergbaletten. Fina Anna var med i pausunderhållningen, hon är till och med på näst sista bilden! Det var en finfin dag, helt enkelt!

Jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge

Äter mackor med olivolja på istället för smör och tänker på Spanien Spanien Spanien. För att dämpa min söndagsnostalgi, lyssnar jag på finaste Håkans nya album och sjunger med trots att jag är förkyldhes. Åh.

Valencia i bilder


VALENCIAAAAAH <3

Hej! Jag fryser.
Spanien var helt fantastiskt, så kul och härligt och bra och fint och varmt och bra jag bara dör, hur ska jag klara hela den kalla vintern utan att åka tillbaka?! Jag älskade värmen, spanjorerna, staden, maten (paella!!!). Igår natt var vi ute hela natten i sandaler och shorts, kom hem klockan halv sex för att äta frukost och packa det sista innan vi gick till bussen och tog farväl. Otroligt kul natt, otroligt sorgligt farväl. Men volveré! :) Bilder kommer inom kort!
I förrgår vid den här tiden hade jag badat i havet och låg och sov i bikini på stranden i Valencia. Nu sitter jag med sockor, tjock kofta, är tröööött och har läxor att göra. Ääääsch. Jag tar en siesta så blir allt bättre. Kram.

Eh eh españa

Gaaah. Om två dagar åker jag till Spanien. Om två dagar går jag upp klockan fyra och drar till Arlanda. Om två dar återser jag massa spanjorer. Om två dar andas jag in en lite varmare Valencia-luft. Jippi! Men innan det måste jag packa. Och ha biologiprov. Bah.
Jag går runt och nynnar på en kent-låt av någon anledning. Den är inte jättebra. Du lät exakt som Ismaeeel. Minns du Ismaeeeeel?
Jag borde gå och lägga mig. Eller plugga. Eller ägna mig åt den tegelsten som är Jane Eyre.
Kram!

RSS 2.0