So i can feel happier to be safe up here with you

Björk alltså. Det är bara så jäkla bra. Och lyssna på texten.
Och Robyns hyllning på Polarpriset.
Jag såg Dancer in the dark, en hemsk men fin film av Lars von Trier med Björk i huvudrollen. Och nu har jag blivit på jättekonstigt humör. Men se den! Typ.

Det här är fint

Härifrån.

Eno Henze

Lite mer snyggt kan inte skada såhär i juletider tycker jag nog.
Laserritat på fotopapper. Mhm. Godnatt!

Juldagish

Jag är hos maja och dricker julmust, torr äppelcider och ljummet te. Sådetså.
Puss.

Jullovsmorgon

Dricka te med mamma, snacka julklappar och äntligen lära mig det här med hur man räknar på danska. Helknäppt men jag börjar se logiken. Typ. Jag har även kommit till insikten att det idag är kallare utomhus än det är i vår frys. Hoppselihoppsan.

Things are quite unreal to me now

Ah alltså jag är sjuk. Igen? Någon med ett immunförsvar att låna ut? Jag tror det blev värre av att jag var ute och slängde igår, slängde iväg på konsert, nämligen Johnossi (!!) som var lite jättebra. Tog en bild, med min inte så fantastiska mobilkamera, tror inte ens man kan se att det är en människa, än mindre John som det föreställer. I alla fall, det var grymt bra, jag tvekade innan för jag hade en kär gråsuggelabrapport att skriva, men den fick vänta, och jag är så glad att jag följde med waka waka. Man glömmer det mellan varje gång, men det är ju ALLTID värt det efteråt! Trots att andra saker blir lidande, som skola, plånbok och hälsa ;)
Vad jag ska göra idag? Fördjupa mig i gråsuggornas mystiska värld, dricka te, hosta och äta russin ungefär. Och musik musik musik såklart. Ikväll kommer min moster och mina kusiner hit och sen ikväll ska Commotion träna, måste skapa en dansdansdans ojojoj.
(Klart jag måste lägga upp en)
Johnossi – Roscoe
Galet snygg bild tagen av och snodd från Maja

but don't ever meddle with Emily's heart

Jättefint.
Jamie T – Emily's Heart

With our legs on the edge and our feet on the horizon

Ifall ni inte redan vet vilka det är och annars så hoppas jag ni gillar dom lika mycket som jag för det är lite omöjligt att inte göra det, så vill jag bara säga: Beach House. Det är fin musik. Jag är fortfarande ledsen över att vi missade deras spelning i Sverige i höstas. Blupp. Men jag får nöja mig med musiken och vänta tills nästa gång dom kommer. Hela albumet Teen Dream är lite underbart.

Beach House – Teen Dream

Fantástico

Jag har blivit alldeles insnöad på att hitta konstnärer, och titta vad jag hittar. Det finns så mycket wow att jag bara wow! och blir lite överväldigad.
Eno Henze.
Tara Donovan.
Jag vet vad ni tänker. Ja, det där är en gigantisk lampa av pappersmuggar.

god natt

Jag kommer hem från Commotionträningen, som visade sig vara inte alls en träning utan bara en ligga på golvet och prataprataprata catcha up mysa trivas vi tre, jag, Maja och Alexandra med musiken i bakgrunden, och Maja som tar upp sin fantastiska kamera och vi filmar och flimrar och fumlar och skrattar och det snöar när vi går hem och jag och Alexandra gifter oss på en stubbe. När jag kommer hem häller jag upp ett glas juice och hör röster och musik från källaren. Pappa och Hannes gör spellistor på Spotify och det slutar med att jag äter kiwi och Hannes läser dikter för oss och jag tänker, fan, vad gött vi har det. Det här gillar jag. Vi är fina. Och nu har det ju blivit imorgon och jag ska sova


och nu jagar jag morgonen längs avenyer

Min matte D-plugg-lördag som känns lite för mycket som en söndag får förgyllas av Håkan Hellström. För det är ju omöjligt att inte må bättre av honom. Eller sluta förundras över hur fina texter som får plats i dom där låtarna.
Igår dansadedansdansdansade jag. Först terminens sista danslektion, sen nation, sen hype. En finfin kväll med finaste churrisarna. Idag är det plugg som gäller som sagt, men på kvällen ska jag till Julia och fira henne lite till :)
KRAM finisar


And Berlin is so ugly in the morning light


Anna Giertz

Jovars. Försöker göra en powerpoint-presentation om en konstnär som det inte går att hitta information om, men jag tänker välja henne ändå, för det är så bra. Konsten alltså.

RSS 2.0