The Ghost Of Tom Joad

Jag blir nostalgisk och tänker på sommaren. Tänker på Hälsingland. Dans. Sommarkvällar. Milko fjällfil som har så fina förpackningar. Musik. Och jag tänker att jag borde fota mer. För det finns så mycket fint i världen. Åh.

Septembersolen skiner in genom mitt fönster och jag är sjuk igen. Baaah. Men det ger mig tid att göra Spotify-listor. Jag arbetar på en september-lista. En sån som innebär innekvällar med mjuka filtar och te med honung i. Allt sånt där, ni vet.

Well, I met you at the blood bank.

Jag är på myshumör. Allt jag gör är att gå runt och mysa. Lyssnar på alldeles för mysig och lugn musik för mitt eget bästa. Fast jag gillar det. Åh.
Jag har nu en hel del centimeter kortare hår, och det är fina Maja som står bakom detta. I morse drog vi ner på stan, kom hem och drack kaffe ackompanjerat av finfin musik, och sen var det klippdags! Nu bär det av för att träffa Maja och Alex.
Kram kram!

Hometown glory

Vaknade, traskade till vallokalen, röstade lite sådär du vet, gick hem och fikade. Det här är en speciell dag. Jag vet inte vilket humör jag är på. Jag bara tänker på framtiden. Och sånt. Lyssnar på lite för dramatiska låtar för mitt eget bästa.
Behöver tänka lite.
Och nu är det valvaka.

.

Oj. Ösregn.

Svenskauppsats var det ja.

Måndag

Jag såg precis en mygga sväva förbi framför skärmen och jag tänkte bara: är du seriös? Det måste väl ändå vara den sista flugan kvar på jorden just nu, sommaren känns så långt borta. Dock kändes det idag som vår igen på något konstigt sätt. På lunchen drog vi ner på staden och åt bullar vid ån, det var alldeles soligt och fint och jag blev faktiskt lite kär. I Uppsala. Bara lite.
Jag är glad, för den sega förkylningen jag (och resten av Sverige) dragits med och aktivt försökt bli av med under helgen har nog äntligen försvunnit. Så nu sitter jag och lyssnar på dåliga spanska kärlekslåtar och mår bra. Trots att en tjockis-kemiläxa väntar på mig i hallen!
Peace!

RSS 2.0