Home

Hej hej!

Jag är hemma igen i ett regningt Uppsala med det gör inget för jag är hemma och får sova i min säng och sånt. Norge var jättehärligt, massa släkt och fina vänner, däribland Christina som av en slump befann sig i Kristiansand och jobbade! Det bev två fina dagar, med bad i sjö i ösregn och hav i solsken, mys!

Jag och andreas kommer vara ki strort sett ensamma här i två veckor, så om någon är hemma är det bara att höra av sig! :)  Vi åkte tåg och buss hela dagen igår, och fick med oss lite förseningar eftersom en passagerare anföll och bröt armen på konduktören(!), värsta grejen, men annars gick saker som på räls (höhö).

Nu ska jag packa upp! Ha det fint!


Off to Norway

Idag har jag städat och packat och svettats och faktiskt sålt fem väskor. Imorgon bitti bär det av mot Norge, jag är pepp! Jag har hört att det ska vara 10 grader kallare där, verkar rätt skönt faktiskt :)

Adjö!

JAAAA!

ÅH! LYCKA! Jens Lekman kommer till Sverige 7 augusti och jag har en biljett (tack alex!!!)! Mina väskor är hämtade och klara och jag älskar dom lite (titta!). Jag ska snart till Norge. Och nu ska jag kolla på senaste avsnittet av true blood och sedan lägga mig. Den här dagen kan inte bli bättre! Jag flyter runt på moln just nu!

Jag är så glad!


Hot

Nu har jag befunnit mig i Viksjöfors, Hälsingland en vecka på ett otroligt härligt, galet, jobbigt men roligt läger med massa dans och bad och nya människor! Jag och alex kliver av tåget och möts av en tryckande hetta, vilken chock! Uppsala är sjukt varmt och det är nästan jobbigt. Jag vill tillbaka!

Men en positiv sak är att väskorna är klara att hämtas från trycket! Så i morgon drar jag till Stockholm och sen får vi se hur det går.

Nej nu tror jag att vi ska åka och bada. Kram!

RSS 2.0