This bitter earth

Jag tar ännu en paus i ritandet för att visa det här klippet. Så galet vackert! Och låten är så fin den med. Dinah Washington / Max Richter – This Bitter Earth / On The Nature Of Daylight



Alex Wong !

You've got the love

Hela vardagsrummet plus trädgården är fullt med utspridda papper med krumilurer och mönster och jag blir lite galen av att sitta hela dagen och stirra på sånna papper och försöka att inte rita utanför och allt sånt, så nu har jag tagit en paus och drar mig för att börja igen. Men det måste gå.

Imorse väcktes jag av Alexandras ljuva röst iform av ett telefonsamtal. Sedan promenerade jag till hennes hus för att få instruktioner i larm och lås och sånt, jag ska nämligen hämta deras post när hon åker bort till Grekland(!). Hoppas att du kommer ha det jätteskönt, även om du kommer se det här lite sent för nu sitter du redan på flyget, så hejdå!

Igår var det sushimys med fina vänner och jag bidrog med Rappa Kalja (spelet alltså). Kul kul!
Imorgon kommer min storasyster och hennes barn hit från USA, också kul kul!

Nu ska jag sätta igång lite igen.

Peace!

(^^^)

Sitter nu och lanar (vi sitter med en dator var vid Majas köksbord) med Maja och dricker te. Vi har just sett en galet töntig/dålig/rolig/jobbig hajfilm, Deep Blue Sea haha. Se inte den. Eller jag vet inte, den kanske var lite underhållande ändå? Jag tror det handlar om vem man ser den med, och enligt mig är Maja ett ganska utmärkt sällskap hihi.

Buzzy

Kom precis hem efter en lite galen dag i huvudstaden. Jag har nämligen varit på möte med ett screentryckningsföretag (googla det!) och beställt tryckta tygväskor jiho! Det var ett sånt där hej slå dig ner här vid bordet och titta på ett exemplar av en väska och här får du ett visitkort så diskuterar vi moms och offert och tryckkostnad och sen får du en rundtur på vårat tryckeri så skickar vi en korrektur till dig, tack så mycket-möte! Galet alltså. Och inte alls vad jag hade förväntat mig, jag kände mig halvt som en businesswoman och halvt som en förvirrad tjej på ett megaseriöst tryckeri. Men det var kul! Tur att Hannes var med i alla fall.

Förresten, igår var det mysig grillkväll vid en fotbollsplan med en gitarr, lite mygg och ett skönt gäng. Lite fotboll blev det också.

Nej nu måste jag sätta igång med lite kreativa saker, jag har mönster att rita. Puss!

Doodles

Nu har jag precis kommit hem från skolan(!) efter ett möte med min projektarbetshandledare. Jag vill kunna börja nu i sommar, så det kändes bra att ha det gjort liksom. När jag visade mina mönster-skisser sa han: Ah! Doodles! That's what I do during boring lärarkonferenser. Haha. Så nu sitter jag helt enkelt och försöker skaffa lite inspiration, har letat runt på internet efter billiga tygväskor, men det går inte så bra.



En gubbe. Hej.

Loco

Igår var en lite galen fast mysig dag. För att höra hela historien, besök alex blogg :).

Här är i alla fall lite bilder från gårdagen.




Korken var så fin att den fick var med på en egen bild.

Nu sitter jag och försöker desperat hitta lite bra spansk musik, för av allt jag har hört hittills finns det bara tre artister jag tycker om. Hur svårt kan det vara att göra bra musik? När man blir tvungen att varva varannan låt med lykke li eller liknande, för att inte drunkna i dålig musik, har det gått lite för långt. Jag kanske borde göra något annat.
Om några timmar ska vi kolla på true blood, säsong tre hade premiär i USA inatt! OMG OMG.




Lampa you know

Jag har en fin lampa som står på ett fint litet bord vid min säng. Den har alltid funnits någnstans i huset, men det var först när jag tog kort på den som jag insåg hur fin den är. Sånt är alltid kul. Man kan säga att den förgyller min vardag litegrann.
Det här är en sån bild som, om den vore på facebook, så skulle jag ha me gust-at eller like-at den för att den är så fin. Om ni fattar liksom.

Här är den i alla fall, fast man ser bara den finaste delen.



Nu är jag hos fina alex, vi lyssnar på najsnajs musik och ska baka najsig rabarberpaj!

Peace!

Sommarlov you know

Sommarlovet firades på Orange, en galet kul natt med alex, för att sedan träffa johanna och gabbe där! :) Efter några timmars sömn hade vi igår min kompis studentmottagning här med massa folk (och mat!). Vad ska jag göra idag för att toppa det, förutom att dansa på Gamla Uppsala högarna förstås, ehrm...?

Ha det fint!

Fint

Jag har en fin vän som heter Alexandra. En dag åkte vi ner på stan.

Vi satt vid ån.

Jag var också där.

Och Donken såklart.


Igår efter en halvmisslyckad dansföreställning kom alex hem till mig, vi satt på min madrass och snackade politik och allt möjligt och sånt halva natten. När hon skulle gå var det alldeles ljust ute, det kändes som tidig morgon och det var så fint och jag blev alldeles pigg och glad fast det var så sent.

Tack för den dagen och puss på dig min awesome-på-franska-vän!

Problemas

Har just insett att allt krockar i sommar, fattar inte hur det är möjligt? Vad ska man prioritera, jobb eller att ha kul?!

Hejdå. Skönt att jag inte tar studenten idag iaf.

RSS 2.0