Okej. Sammanfattning.

Idag har jag:

Kramat min gudfar

Gått till skolan och sen gått hem igen. Vi hade visst studiedag.

Nästan halkat

Glatt mig åt att jag slipper ha mössa (för det är plusgrader och min mössa är så ful)

Nästan bokat konsertbiljetter

Nästan skrivit en dikt

Fört över pengar till folks konton (min nya favoritsyssla!!)

Insett att jag är arg på mig själv

Insett att jag hatar att få kritik på det jag skriver

Mått lite bra

Mått lite dåligt

Skrattat i en telefonlur

Skrattat utan en telefonlur

Druckit kaffe

 

Från Maja.


Hälsa från ditt ex

Sista sportlovshelgen firas med party/bak/mys/linnros/rithörna at the Ekdahls house!
Xavier Dolan by Maja. Sjukt lik. Sjukt snygg.

Hard to rely on the zebra and the lion

Det jobbigaste ordet jag vet just nu är kassavana. Mest för att jag inte har det. Över huvud taget.

Så iställer för att söka jobb / plugga ägnar jag mig åt min favorit "jag borde göra något viktigare"-sysselsättning. Göra spellistor och redigera bilder. Smarrigt.

You grow like tornado

Egentligen har jag lovat mig själv att aldrig göra en statusuppdatering eller ett blogginlägg om väder men det är ganska oundvikligt. För visst skulle det vara lite trevligt om världen såg ut mer såhär just nu?

Helplessness blues

Min livssitation just nu.

If I had an orchard
I'd work till I'm raw
If i had an orchard
I'd work till I'm sore


And maybe one day we'll go to rehab, or back to Argentina

Jag har snöat in mig på Crystal Fighters, knarkpropaganda eller ej, men jag gillar det! Och att dom är spanska gör det inte direkt sämre. Wiho! Alltså, lyssna på dom.
Crystal Fighters – Follow
Crystal Fighters – Champion Sound - alternative mix
Att dom är sådär MGMT-snygga är ju inte ett minus heller.


Get you there on time

Varför kommer inspiration så olägligt?

Igår när jag satt och pluggade till biologiprovet till exempel. Jag skulle skriva en sammanfattning men fick plötsligt en oerhörd lust att rita, och pennan bara drog iväg och mönster och ansikten med galet hår kom fram istället. Jag satt och hoppades att den inte skulle gå över och undrade ifall man kan spara på inpiratioen, tills provet är över i alla fall. Eller sportlovet, det skulle vara riktigt lägligt! Men jag tror inte det är någon idé att stå emot längre. Ritblocket here I come lite. Puss på er!

 

 

Ett bokstavsträd. Fast det är gammalt men ni fattar.

 


Vackert

Hej. Här är världens finaste tröja.
http://www.threadless.com/


Allting var så enkelt då

Idag är jag allmänt hiphop med min R&F-hoodie och jag lyssnar på Alexis Weak - 112 och tänker inte bry mig om att jag egentligen inte är hiphop alls för den låten är så fet. Haha.
Peace out.

Now that's just rude

Jag orkar inte att det är så oförskämt vackert ute medan jag är oförskämt trött och har ofärskämt mycket jag måste göra i helgen för att inte gå under, när allt jag vill göra är att åka till Barcelona och titta titta titta på allt och ha sandaler på mig. Jag vill gå ut i solen nu, men måste sitta inne framför en dammig dator och må lite illa.

Men jag orkar att jag hade kul igår och att pappa har skrivit en dikt om mig och att jag har letat upp alla fina citat ur Doktor Glas och skrivit ner dom och att jag ikväll ska träffa fina människor. Pusselipuss.

MUMS.

En kärleksförklaring

Jag på världens bästa vänner. På riktigt.

Den här helgen var helgen med stort H, jag hade planerat den, pratat om den och sett fram emot den i flera veckor. Bo helt ensam från torsdag till tisdag, leva loppan. Jag hade till och med döpt den till MOAS SUPERAWESOME HELG. Och så hände det. Jag blev sjuk. På onsdagen, dan innan kalaset skulle börja. Så istället för att leva loppan fick jag se fram emot att ligga och vara feberäcklig och snorig, ensam. Tills fredagen kom. När Maja, den tappra själen, vågade sig hit för en filmkväll, trots att det var en skyhög smittorisk(!). Och hon stannade. Hon sov över, två nätter, tog hand om mig, lagade mat, bakade kladdkaka, och stod ut med mina hostattacker och var bara världens finaste och bästa vän. Maja du är fantastisk. (Och bäst att se fransk film utan text med!)
På söndag kväll kommer Alex för att sova över, och för att växla med stackars Maja som inte sett sitt hem på tre dagar. Vi råkar visst stanna uppe till fem, jag minns inte ens vad vi gör, vi är bara dumma och har galet kul. Jag vaknar på måndag morgon av Alex som säger: Moa, klockan är halv ett. Det är till och med för sent att sjukanmäla sig. Så, vi gör det bästa av situationen. Döver ångesten med film, hänger i pyjamas, äter glass, chillar och Alex lagar middag till mig och Andreas som kom hem. Typ världens bästa dag. Och världens bästa Alex.
Den här helgen, som kunde blivit superdeprimerande blev bara helt fantastisk, jag fick min SUPERAWESOME HELG, trots att det närmaste jag kom till utgång var fram och tillbaka till ICA (med vilopauser på vägen). Och det är bara tack var er två, Maja och Alex. Ni är fan bäst. LÖV U GUYS <3

RSS 2.0